Keskikesän fiiliksiä

Juhannussuunnitelmia tälle vuodelle oli useita. Oli mökkiä, mökkiä ja mummolaa. Päädyimme sairaalareissuni vuoksi kuitenkin korvaamaan silloin menetetyn Oulun reissun kaupunkijuhannuksella Oulussa. Pääsin tapaamaan poikaystäväni sukulaisia ja tutustumaan hänen kotikaupunkiinsa.

Reissu alkoi vahvasti. Olimme poikaystäväni kanssa katsomassa Pirates of the Caribbean: Salazar’s revenge ja tämän jälkeen ajattelimme syödä ennen iltajunaan lähtöä. Ainoa arvosteluni elokuvasta tulee tässä: älkää tehkö enempää PotC-elokuvia, sillä tämä oli jatko-osana niin täydellinen, että paremmaksi ette voi enää pistää. Lopputekstien aikaan poikaystäväni huomasi, että olimme molemmat muistaneet junan lähtöajan väärin, ja juna oli jättänyt meidät puoli tuntia sitten. Juoksimme Cine Atlakselta rautatieasemalle huomataksemme, että onni oli kuitenkin puolellamme. Junamme oli noin kaksi tuntia myöhässä, eikä suinkaan ollut jättänyt meitä. Juna lähti lopulta siihen aikaan, kun me olimme alunperin muistaneet. VR mukavasti mukautui aikatauluihimme.

Tiedosto_000
Minä ja Toripolliisi. On tärkeää kirjoittaa se kahdella L-kirjaimella.

Oulussa oli kylmä verraten siihen, mikä vuodenaika on. Mereltä tuulee, ja aurinko vieraili luonamme vain satunnaisesti. Kylmä sää ei kuitenkaan menoa haitannut. Oulu on kaunis ja rauhallinen kaupunki. Juhannukseen mahtui kaupunkiin tutustumista, karaokea, jäätelöä, seikkailuja, uusia tuttavuuksia, merta ja lisää jäätelöä. Pääsin maistamaan myös känkkyä eli majoneesipizzaa.

Vierailimme muun muassa Koitelinkoskilla, Suomen suurimmalla sohvalla, Nallikarissa meren rannalla ja Oulun keskustassa. Tekemistä riitti kolmeksi kesäpäiväksi mainiosti.

Tämä on ensimmäinen juhannus ja ensimmäinen kesä, kun minulla on juhannusheila. Olen siitä aika innoissani.

Tiedosto_001

Teimme yhdessä tästäkin reissusta matkavideon, jonka voit katsoa alta:

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s