Positiivisuushaaste

Lueskelin tänään, kuinka ihana Ida’s Cozy Corner osallistui bloggaajien positiivisuushaasteeseen. Päätin itsekin tarttua haasteeseen, sillä kevättä on rinnassa, aurinko paistaa ja elämästä on myös harvinaisen hyvä fiilis, joten positiivisuutta on helppoa löytää!

Kolme hyvää asiaa päivissäni

 1. Olen terve. Haluan aloittaa tästä, sillä viimeisen vuoden aikana se ei ole ollut itsestäänselvyys. Tällä hetkellä olen tervein itseni pitkään aikaan, mikä on aivan mahtava juttu!
 2. Mieluisa arki. Olen onnellinen omassa arjessani. Minulla on ihana kihlattu, kaunis koti, palkitseva työ, suuria unelmia, rakkaita ystäviä ympärillä ja harrastuksia, jotka tekevät minut onnelliseksi. Minusta on ihanaa tulla töistä kotiin ja pestä pyykkiä, tiskata ja siivota. Mikään arjessani ei tunnu ylimääriseltä tai pakkopullalta.
 3. Työt. Minulla on ihana työ Tampereen yliopiston ylioppilaskunnassa viestintäasiantuntijana. Työyhteisöni on rakastava ja lämmin, mutta myös vaikuttava ja kovaan ääneen omien arvojeni mukainen. Minun ympärilläni on inspiroivia ihmisiä, joihin tunnen vahvaa yhteenkuuluvuutta (vaikka kaikki eivät hyväksyisikään ananasta pizzan päälle). Lisäksi pääsen tekemään vapaaehtoistyötä opiskelijoiden mielenterveyttä edistävässä Nyytissä sekä vaikuttamaan Tampereen vihreiden nuorten tapahtumatiimissä! Tässä minun on erittäin hyvä.

Kolme hyvää asiaa minussa

 1. Olen taitava työssäni. Olen todella hyvä kirjoittaja ja koen, että rakkauteni kirjoittamiseen välittyy teksteistäni. Viestintäasiantuntijana olen tehokas, taidokas ja innokas kehittymään ja oppimaan. Minulla on hyvä visuaalinen silmä ja luon hienoja grafiikoita. Osaan kuvata ja editoida videoita, joista ihmisille jää hyvä fiilis.
 2. Olen hauska. Taannoin eräässä ryhmächatissa oli puhetta siitä, voiko kukaan ihminen sanoa itse itseään hauskaksi. Minun mielestäni voi. Minulla on hyvä huumorintaju, hauska meemivarasto ja sopivan kaksimielinen tilannetaju.
 3. Olen kivannäköinen. Kuten Ida omassa postauksessaan, en minäkään aluksi aikonut kommentoida omaa ulkonäköäni:

Minua kuitenkin surettaa, kuinka niin monet (minä mukaanlukien) emme pysty kehumaan ulkoisia piirteitämme. Aina olisi jotain parannettavaa… Milloin se on liian iso nenä, pyöreä maha tai liian pienet rinnat…” – Ida’s Cozy Corner

Olen täysin samoilla linjoilla Idan kanssa. Koen, että etenkin meidän naisten tulisi kehua enemmän itseämme ja toisiamme, sillä elämme hyvin ulkonäkökeskeisessä yhteiskunnassa, jossa emme koskaan ole riittäviä. Joten: minä olen oikeasti mielestäni kaunis. Minulla on kiva kroppa masuineen päivineen, ilmaisen itseäni pukeutumalla omalla tavallani ja näytän mielestäni hyvältä myös ilman meikkiä. Minä olen hyvä juuri näin.

Kolme hyvää asiaa elämässäni

 1. Ihmiset. Minun elämäni on täynnä ihania, inspiroivia, rakkaita ja erilaisia ihmisiä, jotka täydentävät minua ja elämääni.
 2. Mainittakoon erikseen, kihlattuni Vesku, jonka kanssa olemme vappuna olleet ensimmäisen vuotemme yhdessä. Here’s to many more
 3. Tulossa toukokuussa!

Kolme hyvää asiaa tänä vuonna

 1. Työllistyin valmistumisen jälkeen! Valmistuin medianomiksi joulukuussa 2017. Ansaitulta joululomalta palattuani tein tammikuussa muutaman projektin, jotka työllistivät tuotannollisissa sekä graafisissa tehtävissä. Helmikuun alussa aloitin Tamyn viestintäasiantuntijana, ja mieluisia töitä on sen jälkeen riittänyt!
 2. Bullet journal. Olen tänä vuonna aloittanut säännöllisen bujoilun eli bullet journaling, josta on tulossa oma postauksensa kevään aikana! Bujoilusta on tullut nopeasti erittäin rakas harrastus, joka helpottaa ja kaunistaa arkea sekä ilahduttaa päivittäin.
 3. Liikunta Olen innostunut liikkumaan! Motive osk on luonut liikuntakurssin, joka on saanut minut rakastumaan liikkumiseen, hikoiluun ja treenaamiseen. Menen innoissani kaksi kertaa viikossa treeneihin, jossa on erittäin kannustava ilmapiiri, rennot ja hauskat valmentajat ja hyvä treeniporukka.

Kolme hyvää asiaa blogissani

 1. Blogini on näköiseni! Olen todella ylpeä blogistani, vaikka minulla onkin vielä tehtävää julkaisuaikataulujen vakiinnuttamisen kanssa. Blogini on näköiseni ja se kuvaa hyvin arkeani, töitäni ja ajatusmaailmaani.
 2. Kirjoitan minua kiinnostavista asioista. Olen pyrkinyt alusta alkaen siihen, että kirjoitan minulle mieluisista asioista, ja jos jotakuta kiinnostaa lukea, hyvä. Toki olen inspiraatiota hakiessani kysellyt kavereilta, mistä aiheesta he haluaisivat lukea, mutta ennen kaikkea kirjoitan itselleni ja rakkaudesta kirjoittamiseen.
 3. Unelmien toteutuminen. Blogi on yksi konkreettinen asia, jonka voin nyt rastittaa Bucket Listiltäni. Olen pitkään haaveillut blogin kirjoittamisesta, ja nyt se on mahdollista! Minulla on unelmieni blogi, jonka sisällöstä ja ilmeestä voin itse olla vastuussa.

Millaiset fiilikset lukijoillani on keväästä ja elämästä?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s