Kuulumisia kiireen keskeltä

Maaliskuu tekee loppuaan, ja tässä kohtaa jo tiedän, että uudenvuoden lupaukseni ovat menneet täysin penkin alle. Työ- ja politiikkakiireet ovat syöneet kaiken ajan läheisiltä, matkustamiselta ja blogilta. ”Katsotaan sitten vaalien jälkeen” on muodostunut jonkinlaiseksi sloganiksi, ja käytin tätä viimeksi eilen, kun pohdimme Veskun kanssa, milloin ehtisimme konmarittaa koko asuntomme. Kyllä, olemme hurahtaneet Kon Mari -metodiin, tästä lisää joskus omassa blogitekstissään!

Elämä on viime kuukaudet koostunut töistä, vaalityöstä ja näiden ohessa järjestötoiminnasta. Onneksi puheenjohdan poliittista nuorisojärjestöä, jolloin vaalityö ja ehdokkaiden tukiryhmissä toimiminen kulkevat käsi kädessä. Puhtaasti vapaapäiviä on ollut valitettavan vähän, enkä ole löytänyt riittävästi aikaa läheisilleni saatika itselleni. Yllättävää kyllä, olen kuitenkin aikataulussa ”luen kirjan kuussa” -tavoitteessani, mutta toisaalta, yksi lukemistani kirjoista kertoi vapaaehtoisten johtamisesta järjestötyössä.

Vaikka tekemistä on ollut paljon, se on ollut uskomattoman hauskaa, palkitsevaa ja inspiroivaa. Virnun puheenjohtaminen sujuu luontevasti, ja hallitukseni on vallan aikaansaava ja mahtava! Tukiryhmissä on ollut kunnia auttaa Iiris Suomelaa ja Merve Caglayania heidän matkallaan kohti eduskuntaa. Aion kirjoittaa vaaleista enemmän ensi viikolla, joten politiikkatekstiä luvassa silloin!

Töissä olemme viestintäporukalla toteuttaneet ylioppilaskunnan ilmastovaikuttamiskampanjaa ja Wappuviestintää, suunnitelleet tulevaa tamperelaista opiskelijamediaa, jalkauttaneet ylioppilaskunnan brändiä ja lisäksi pyörittäneet arkiviestintää. Tekemistä on ollut paljon, mutta tätä työtä ja työyhteisöä minä rakastan, joten tässä on hyvä olla.

Pulla täytti 1v. ja hän jatkaa reippaana ja iloisena corgina. Pullan synttäreille kokoontui kuusi koiraa ja heidän ihmisensä juhlistamaan hänen merkkipäiväänsä.

Olen viime kuukausina yrittänyt tehdä mahdollisimman montaa asiaa kerralla, mikä on johtanut myös siihen, että olen ollut todella huonosti läsnä. Yritän tsempata tässä ja olla enemmän läsnä ja yhteyksissä ihmisiin! Onneksi kevät tuo mukanaan valoa ja energiaa, ja olen jaksanut vähän paremmin ja ollut terve! Liikunnasta on tullut mielekkäämpää, ja selvisin jopa yli puoleenväliin Syöte MTB Winter -maastopyöräilytapahtumassa – eli noin 11 kilometriä lumipyryssä ja pakkasessa läskipyörällä! Tästäkin tulossa lisää omassa postauksessaan!

Kuten sanottua, viimeistään vaalien jälkeen helpottaa. Toivottavasti pian ehdin pelata Resident Evil 2 remaken loppuun. </3

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s