Promises, promises

Tämän vuoden alussa lupasin huolehtia paremmin omasta jaksamisestani niin henkisesti kuin fyysisestikin, ja näin voin onnekseni sanoa tehneeni! Voin nyt paremmin kuin vuosi sitten, ja bujoni Year in pixels’a katsellessa voi huomata, että suurin osa ruuduista on väritetty onnellisen pinkillä tai iloisen sinisellä. 2019 oli hyvinvoinnin ja rakastamisen vuosi, ja koen onnistuneeni olemaan paremmin läsnä hetkessä.

Tein vuosi sitten myös viisi konkreettista lupausta, jotka eivät sitten toteutuneetkaan niin hyvin. Ainoa onnistunut oli ”Luen kirjan kuussa”, ja kirjoitinkin tovi sitten tänä vuonna lukemistani kirjoista. Löysin lukemisen uudelleen, ja ensi vuonna luen varmasti enemmän myös ilman lupauksia!

Kirjoitin blogiin tämän postauksen myötä 107 kirjoitusta. Luova lokakuu toki vääristää statistiikkoja päivittäisillä teksteillä, muuten kirjoitin 3-8 tekstiä kuussa. Matemaattisesti juu, kirjoitin ”ainakin kaksi kertaa viikossa” lupaukseni mukaan, mutta eihän se todellisuudessa niin ole. 1. Vuonna 2020 kirjoitan oikeasti ainakin kaksi blogipostausta viikossa. Harkitsen säännöllistä julkaisutahtia, esimerkiksi teksti tiistaisin ja perjantaisin ja F1-kauden alettua myös sunnuntaisin.

Vietin enemmän aikaa läheisten kanssa tänä vuonna, mutta enemmänkin olisin voinut. Lupasin myös käydä enemmän Keski-Suomessa, mikä ei oikeastaan toteutunut. 2. Vuonna 2020 lupaan nähdä ystäviäni vielä säännöllisemmin ja käydä vähintään kerran kuussa isovanhempien luona.

Montakos vuotta olen luvannut ottaa Harry Potter -tatuoinnin? Kuka näitä enää laskee. 3. Ota nyt se Harry Potter -tatuointi.

Aiomme Veskun kanssa ottaa sellaisen pienen haasteen, että olemme 4. tipattomalla koko vuoden. Alkoholi ei ole ongelma, vaan rahareikä, josta kannattaa hankkiutua eroon häihin säästäessä. Kiinnostaa myös nähdä, mitä alkoholittomuus tekee keholle. Tässä onkin nyt sitten viitisen tuntia aikaa tuhota talon skumpat. May the Force be with us. 

Jos vuoden kuluttua olen lukenut vähintään tämän vuoden tahtiin, kirjoittanut kaksi blogipostausta viikossa, ottanut sen Potter-tatuoinnin, ollut juomatta ja nähnyt elämäni ihmisiä enemmän, olen aikas tyytyväinen!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s